ICT Oplossingen

‘Managed services’ wil zeggen dat onze dienstverlening continu doorloopt, voor verhoogde betrouwbaarheid en maximale flexibiliteit.

Zo is de dienstverlening van Atiers eenvoudig op te schalen als uw organisatie groeit, of in te krimpen als u minder nodig hebt. Op die manier houdt u kosten en complexiteit in de hand.

Daarnaast controleert Atiers dagelijks uw ICT-infrastructuur op tal van bedrijfskritische punten, zoals vrije schijfruimte, prestaties, backups, antivirus en andere beveiligingsaspecten. Zo minimaliseren we de risico’s en profiteert u iedere dag van een vlot werkende ICT-omgeving.

Het niveau van de dienstverlening spreken we af in een Service Level Agreement (SLA). Daarin staat hoeveel systemen er onder de ondersteuning vallen, of u ’s avonds en in het weekend ondersteuning nodig hebt en hoe snel u geholpen wordt bij storingen. Er zijn varianten waarin Atiers alleen de monitoring van uw ICT-infrastructuur verzorgt en waarbij u zelf uw servers beheert en uw gebruikers ondersteunt, tot en met de variant waarbij Atiers zowel de monitoring als het beheer en de ondersteuning van uw hele ICT-infrastructuur onder beheer neemt. Doordat deze varianten te schalen zijn, blijft u flexibel en kunt u uw overeenkomst naar behoefte aanpassen. Looptijden zijn in overleg: maximale flexibiliteit krijgt u bij een jaarcontract, voordeliger tarieven bij een langere looptijd.

Voordelen Managed services:

Niet alleen onze doorlopende diensten ontzorgen u. Van tijd tot tijd zult u nieuwe ICT-producten nodig hebben. Atiers zorgt ervoor dat uw nieuwe hardware perfect werkend wordt afgeleverd, zonder dat u zelf iets hoeft te installeren of te configureren. Wel zo makkelijk!

Voorbeelden van hardware en diensten die Atiers turn key aan u levert:

Benieuwd naar wat managed services van Atiers voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer weten over Managed Services?