Beveiliging

Wapen u tegen identiteitsfraude en diefstal van gegevens en geld

Bedrijven, overheden en particulieren krijgen steeds vaker te maken met cyberaanvallen. De cybervandalen van weleer hebben plaatsgemaakt voor keiharde criminelen die uit zijn op afpersing of het stelen van privé-gegevens of bedrijfsgeheimen.

De gevolgen zijn niet te onderschatten. Als een crimineel zich toegang weet te verschaffen tot uw met malware geïnfecteerde computer en uw gegevens versleutelt, dan is het vaak te laat en zijn uw waardevolle bestanden alleen weer vrij te maken door betaling aan de crimineel. Als uw privégegevens naar criminelen uitlekken, zoals (een scan van) uw paspoort, dan bent u vervolgens kwetsbaar voor identiteitsfraude. De gevolgen kunnen zeer ernstig zijn. Leidt u een startup met een gouden idee, en komt dat op straat te liggen, dan kan al uw werk voor niets zijn geweest.

Denkt u ook eens aan de gevolgen als een crimineel aan de inloggegevens van uw bankrekening komt.

Natuurlijk beschermen banken en de overheid hun systemen, en daarmee u, steeds beter tegen ongeoorloofd inloggen, maar waakzaamheid en goede beveiliging aan uw kant blijven noodzakelijk.

Voordelen beveiliging met ESET door Atiers:

De aanpak van Atiers op het gebied van cybersecurity is in de eerste plaats een preventieve. Wij dichten de gaten in uw beveiliging en de maken de kans op aanvallen, datalekken en uitval zo klein mogelijk. Atiers is partner van ESET en Wij beveiligen uw ICT-omgeving met door ESET geleverde producten door te zorgen voor veilige instellingen, beveiligd en continu gemonitord netwerkverkeer, software die altijd up-to-date is en krachtige beveiligingssoftware. Mocht er toch een aanval plaatsvinden, dan werken wij samen met gespecialiseerde securitybedrijven.

Twijfelt u over uw veiligheid? Vraag Atiers vrijblijvend om advies.

Meer weten over onze Beveilging?