Netwerken

We zijn afhankelijk geworden van onbelemmerde internettoegang. Niets is zo hinderlijk als een internetverbinding die langzaam is, hapert of wegvalt.

Daarbij neemt het belang van een goede verbinding steeds toe. We willen met steeds meer apparaten het internet op, en al die apparaten doen steeds meer op internet. Denk aan de cloud, videotoepassingen en nog veel meer.

Veel netwerken, vooral WiFi-netwerken, presteren helemaal niet op het gewenste niveau. Vaak is het signaal niet overal even sterk op uw locatie, of valt het, ver van het toegangspunt, zelfs geheel weg. Of misschien lijkt het signaal juist wel sterk, maar is de internettoegang in feite langzaam of haperend.

Atiers helpt u door uw bestaande netwerkapparatuur optimaal te configureren, of zonodig zelfs geheel nieuwe netwerkapparatuur te leveren die de gewenste snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid wél haalt.

Ook levert Atiers netwerkproducten die zich, op een veilige manier, vanuit de cloud laten beheren en bedienen. Zo kan Atiers u altijd snel –namelijk op afstand– helpen in het geval dat uw netwerk onverhoopt niet goed werkt.

Voordelen Netwerk door Atiers:

Voor het ultieme in snelheid en betrouwbaarheid levert Atiers een white label internetverbinding van een van ’s lands leidende providers, maar dan beter. Vaak leveren providers, zelfs bij hun zakelijke internetabonnementen, een gewone consumentenmodem mee. Atiers levert u uitsluitend professionele netwerkproducten van de beste kwaliteit, om alle mogelijkheden te hebben op het vlak van beheer, snelheid en betrouwbaarheid.

Wilt u meer weten over Atiers’ diensten voor úw netwerk en internettoegang? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over netwerk oplossingen?