Woocommerce Webshop

Woocommerce is volledig ontwikkeld om e-commerce voor u als gebruiker zo snel en makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u binnen een paar klikken een product aanmaken en het per direct online verkopen.

Indien u meerdere webshops wilt beheren –dus meerdere domeinnamen voor uw webwinkels, met overal dezelfde producten of juist heel verschillende– dan kunnen deze eenvoudig worden geïntegreerd. U beheert ze vanuit één gebruikersvriendelijke omgeving. Ook is het mogelijk om uw webwinkels in diverse talen aan te bieden.

Naast de gebruiksvriendelijkheid en de meertaligheid heeft Woocommerce nog diverse andere voordelen zoals het grote aanbod aan sjablonen en de talrijke modules zoals iDeal en andere betaaloplossingen. Op het gebied van de vindbaarheid in Google scoort Woocommerce uitstekend. De gestructureerde code en de snelheid van het systeem zorgen ervoor dat een Woocommerce webshop beter zal scoren in zoekmachines.

Omdat Woocommerce open source is, is het volledig aan te passen aan uw wensen. Van een eenvoudige webshop tot maatwerk, zoals een geavanceerde koppeling met uw facturatiesysteem, Atiers realiseert het allemaal voor u.

Voordelen WordPress:

Laat Atiers u adviseren welke webshop geschikt is voor uw wensen.

Meer weten over een webshop realiseren?